Alle artikelen

Woonblog
Scandinavisch design inspiratie

11 november 2020
Stemlite, de nieuwe collectie van Bill Curry

Stemlite, de nieuwe collectie van Bill Curry

De Stemlite lampen serie van de Amerikaanse ontwerper Bill Curry. Een bijzondere verlichting serie uit 1962 opnieuw in productie bij Gubi.
4 november 2020
het perfecte kerstcadeau

Het perfecte kerstcadeau

De Kerst is in Scandinavië een belangrijke periode. Design merken komen elk jaar met een uniek kerstproduct. Lees hier onze kerstcadeau tips!
21 oktober 2020
Give Away actie oktober 2020

Give Away actie oktober 2020

We hebben deze maand dit blog opgericht om je vanaf deze mooie woonmaand beter te kunnen helpen bij inspiratie rondom Scandinavisch design. We zijn hier heel blij mee en vieren dit graag met een leuke actie.
20 oktober 2020
Design van natuurlijke materialen

Design van natuurlijke materialen

Je huis inrichting met natuurlijke materialen zorgt voor een warm en relaxed gevoel. In dit blog gaan we dieper in op een natuurlijke sfeer in je interieur.
13 oktober 2020
de perfecte thuiswerkplek

De perfecte thuiswerkplek

Thuis werken is momenteel iets wat we vaker doen dan voorheen. Dit heeft met de situatie rond Covid te maken. Veel mensen ervaren het ontbreken van de reistijd zeer positief en richten daarom graag een fijne werkplek aan huis in. In dit artikel geven we een aantal leuke en handige tips.
13 oktober 2020

Hoe maak je een Scandinavisch interieur gezellig?

Je kent vast wel het woord Hyge wat gezelligheid of huiselijkheid betekend. Dit is iets wat veel Scandinaviërs van hun interieur vinden. Vind je het lastig om je interieur gezellig te maken ook al heb je tal van design klassiekers? Lees hier een aantal van onze tips.
13 oktober 2020
wat is Scandinavisch design

Wat is Scandinavisch design?

Scandinavisch design is 'hot'. Het is al 10 jaar een zeer populaire term. Maar wat is Scandinavisch design en waarom is het eigenlijk zo geliefd. Dat gaan we je in dit artikel duidelijk maken.
13 oktober 2020
messing als stijlelement

Messing als stijlelement

Messing maakt een sterke comeback. We zien messing veel terugkomen in meubelen en lampen. Wil je liever geen grote aanpassingen? Ook zien we steeds meer accessoires van messing. Zo kun je eenvoudig wat luxe toevoegen aan je interieur.
9 oktober 2020
onmisbaar design in de keuken

Onmisbaar design in de keuken

Een Scandinavische keuken is opgeruimd en netjes. Scandinavisch design brengt namelijk een bepaalde rust en eenvoud. Wil je dit thuis ook bereiken maar niet direct een nieuwe keuken? Natuurlijk kan dat!