OVER ONS

Passie voor design &
interieur

ONZE MISSIE

Onze missie tegen de wegwerpmentaliteit en liefhebberij voor interieur brengt ons bij Scandinavisch design. Met onze webshop brengen we prachtig hoogwaardig design meubilair, verlichting en accessoires van bekende Scandinavische merken. Met dit online magazine gaan we dieper in op interieur inspiratie en geven we tips voor diverse design producten.

ONZE VISIE

Tijdloos design met de kwaliteit die ervoor zorgt dat het generaties mee gaat draagt mooie verhalen en herinneringen.

Meer dan 10 jaar geleden zijn we begonnen met Sterk Online. Een project met een missie tegen de wegwerpmentaliteit. We ontdekte diverse meubelmerken uit Scandinavië die bij hun productie zeer goed om gaan met het milieu. Daar wilde we wel iets mee en onze webshop werd opgericht voor de verkoop van hoogwaardig Scandinavisch interieur design.

Kenmerkend voor Scandinavisch design is het tijdloze ontwerp en de hoge kwaliteit. De producten blijven na vele jaren van gebruik nog altijd mooi en actueel. Hierdoor zul je ze niet snel weg doen wat het een goede duurzame aankoop maakt.

Doordat Scandinavisch design zo lang mee gaat gaan er prachtige herinneringen aan een item kleven. Je hebt vast wel eens uit eigen ervaring in opa's stoel gezeten. In de meeste gevallen wordt zo'n item niet doorgegeven aan de volgende generatie omdat het gedateerd of versleten is. Een hoogwaardig design object kan bijvoorbeeld goed worden geherstoffeerd en een heel nieuw leven tegemoet zien.

In dit woonblog delen we onze interesse.