18 augustus 2021

Luxe meubelen van hout

Onlangs kwam Per/Use met nieuw beeldmateriaal waarbij super goed te zien is hoe de luxe meubelen van hout tot hun recht kunnen komen. In dit artikel laten we je graag een aantal van deze prachtige afbeeldingen zien.
20 april 2021

GiveAway Simply zeeppomp

Volgens onze overheid is het super belangrijk dat we op dit moment goed onze handen wassen. Om deze reden geven wij deze prachtige zeeppomp weg.
15 april 2021
before the flood

Before the Flood

National Geographic maakte een indringende documentaire met als host Leonardo DiCaprio. We kennen hem allemaal nog wel van de film Titanic, maar al enige jaren zet hij zich sterk in voor het milieu.
13 april 2021

Reduce Single Use

Onze webwinkel is 10 jaar geleden gestart met een missie tegen de wegwerpmentaliteit. Dit thema is belangrijker dan ooit.
13 april 2021

Urbanized

In 2050 zal 75% van de wereldbevolking in een stad wonen. Hoe richten we onze publieke ruimte in, het transport en een gebalanceerd woningaanbod. Allemaal interessante punten waar de meeste van ons mee te maken gaan krijgen of al hebben. De documentaire Urbanized toont een wereldwijde discussie over de toekomst van steden.
7 april 2021
vikings

Vikings

Wanneer je terug gaat in de tijd en denkt aan Scandinavië, dan kom je al snel uit bij de Vikingen. Een bezoek aan Denemarken moet wat ons betreft ook altijd langs een oud Viking dorp. Wil je nu al genieten van het wilde leven uit de tijd van de Vikingen? Bekijk dan eens de serie Vikings van HBO.
6 april 2021

Nordik Living Style Event

In dit blog laten we je graag een terugblik zien op het Nordik Living Style Event. Tal van bedrijven die net als wij Scandinavië als thema hebben.
30 maart 2021
the loft

The Loft

Een aantal jaar geleden werkte we mee aan een tof project in Amsterdam. The Loft is een project van The Playing Circle. Het bedrijf zorgt voor unieke vergader en ontmoeting ruimtes in Amsterdam. Enter The Loft heeft het project gestart om zo het interieur liefhebbende publiek kennis te laten maken met een van deze fantastische ruimtes.
23 maart 2021

Greta M. Grossman

Greta Magnussen Grossman (1906 - 1999) was een Zweedse ontwerpster. Zoals veel ontwerpers in die tijd was ze actief op meerdere vlakken. Zo was ze meubel ontwerper, interieur designer en architect.
Naar de webshop